torsdag 29 juni 2023

Förfirat midsommarafton.

 


Förfirade i torsdags som vi åkte till Skellefteå midsommarafton.

Så god efterrätt från senaste Elle Mat & Vin.
Rabarberkompott, maränger, glass och pistagenötter.

Hjälp vad pistagenötter är dyrt, köpte en liten påse hos Apotea.
Även vaniljstången, till kompotten, på den dyrare sidan!


Likadan meny som förra året.

Iår hade jag dock hunnit putsa fönstret och byta gardiner!





2 kommentarer:

  1. Visst är det tervligt med både god mat och dryck. Vi är ju inte så mycket för den mer traditionella maten så hos oss blev det en skaldjursbricka på midsommarafton och jordgugbbstårta fylld rabarberkompott. Och midsommardagen svensk grillad oxfilé. Visst är pistagenötterna dyra men ack så goda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sill och gravlax är gott någon gång.
      Favorit blev senapsillen med whiskey!
      Jordgubbstårtan låter god.

      Radera