Dags för årets sista grillmiddag, fredag 13 oktober. Kalkonfilé och champinjoner. Tillbehör, klyftpotatis, beasås, örtsmör/ramslök och sallad Smakade, som alltid, mycket gott.
Kalkonfile låter gott, har aldrig testat grillar oftast kycklinglårfile och bröstfile. Nu är det varma kläderna på som gäller. Ni har man vant sig vid sommarvärme och ganska ljumma kvällar. Kram EJ
Kalkonfilé rekommenderas, köper Ingelsta. Ibland till bra extrapris. Kylan känns jobbig, gillar inte en massa kläder. Varma vindar bättre. Kram och trevlig helg.
Kalkonfile låter gott, har aldrig testat grillar oftast kycklinglårfile och bröstfile.
SvaraRaderaNu är det varma kläderna på som gäller.
Ni har man vant sig vid sommarvärme och ganska ljumma kvällar.
Kram EJ
Kalkonfilé rekommenderas, köper Ingelsta.
RaderaIbland till bra extrapris.
Kylan känns jobbig, gillar inte en massa kläder.
Varma vindar bättre.
Kram och trevlig helg.