torsdag 2 januari 2020

Vår Nyårsafton.





Allt julrelaterat plockades bort på Nyårsafton.
Blått och lite rosa passade bättre en sådan kväll.
Små krustader förrätt.
De till vänster västerbottensskagen, till höger röra på salami och creme fraiche.




Mousserande vin True Colours, flaskans  design Camilla Thulin.
Gott!




Huvudrätt, fin oxfilé/Scans.
Klyftpotatis, kryddsmör och bearnaisesås, Coops egna ( rekommenderas ).
Efterrätt, kardemummapannacotta med rabarbärkompott.
Försvinnande gott. Köpt hos Ica Gourmet i city.




Stora marschallen höll inte riktigt måttet.
Skulle brinna i 10 timmar, blev bara 7.







4 kommentarer:

  1. Hej Titti

    God fortsättning. Vad fint ni hade gjort.
    Nu är min bloggpaus över och jag känner mig redo för ett nytt bloggår :-)

    Kram Stina

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för hälsningen och lycka till med bloggande framöver.
      Kram

      Radera
  2. Vilken trevlig nyårsafton! Och god mat och dryck förhöjer det hela liksom den vackra dukningen. Önskar dig ett riktigt gott 2020.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt bli av med julpyntet.
      Blått med lite rosa känns trevligt om än våren är en bra bit bort.

      Radera