Huvudrätt Räkbakelse till mig och väninnan....maken får kycklingspett ( han gillar inte räkor!!)
Dryck Prosecco, Sesto Senso.
Här ovan ser ni efterrätten hallonsufflé, från Halv åtta hos mig. har tjuvsmakat den var supersmaskig!!!
Antal portioner: 4
Ingredienser
2 äggvitor500 gram frysta hallon
2 dl socker
1 msk citronsaft
3 dl lätt vispad grädde
Färska jordgubbar till servering
1. Vispa äggvitorna hårda i en stor skål, smeten expanderar.
2. Tillsätt hallon, socker och citronsaft.
3. Vispa hela tiden i 15 minuter.
4. Rör ner den vispade grädden.
5. Häll smeten i en rund form med löstagbar kant, täck med plastfilm.
6. Ställ i frysen.
7. Vid servering delas jordgubbarna och lägges ovanpå.
Bild och recept från recept.nu
Jisses vad gott!!
SvaraRaderakram
Mmmmmm efterrätten väntar.....
SvaraRaderaKram
Oj vad gott det ser ut!
SvaraRaderaKram
Det var gott.....!!!
SvaraRaderaKram