söndag 23 juni 2019

Vår Midsommarafton, 2019.





Lite för kyligt sitta ute.
Tyvärr har vi en stor björk som skymmer solen vid middagstid.
För några år sedan gjorde den ej det.
Sedvanlig buffé. 
Sill, gravlax, västerbottensost m.m.
"Huvudrätt" västerbottenspaj, fanns i frysen sedan i påskas.

Nya gardiner, Cellbes.




Undrar när vi ska göra slut på snapsen, dricker bara lite några gånger om året.
Jul, påsk och midsommar.
Ölen en ny bekantskap, ofiltrerad. Smakade bra.




Blomdiademet blev visst lite "maffigare" än förra årets.
HÄR ser ni hur jag gjorde den, på samma sätt iår.

Klänning, Odd Molly, kimono, Lindex.
Bägge av äldre modell.




I glaset bubblet True Colours.




Tjusig flaska designad Camilla Thulin.




Som alla år sedan 2014, avslutades middagen med Muhrs jordgubbs-cappucino.
Rekommenderas.
Såg dock att 2015 var det marängsviss!





2 kommentarer:

  1. Ja, vädret rår en ju inte på. Så att äta inne får ju bli alternativet- Men det såg både gott och väldigt trevligt ut.

    SvaraRadera
  2. Den där björken har blivit jättestor.....
    Men vi satt ute och e.m. fikade i alla fall.

    SvaraRadera