torsdag 2 januari 2020
Vår Nyårsafton.
Allt julrelaterat plockades bort på Nyårsafton.
Blått och lite rosa passade bättre en sådan kväll.
Små krustader förrätt.
De till vänster västerbottensskagen, till höger röra på salami och creme fraiche.
Mousserande vin True Colours, flaskans design Camilla Thulin.
Gott!
Huvudrätt, fin oxfilé/Scans.
Klyftpotatis, kryddsmör och bearnaisesås, Coops egna ( rekommenderas ).
Efterrätt, kardemummapannacotta med rabarbärkompott.
Försvinnande gott. Köpt hos Ica Gourmet i city.
Stora marschallen höll inte riktigt måttet.
Skulle brinna i 10 timmar, blev bara 7.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Hej Titti
SvaraRaderaGod fortsättning. Vad fint ni hade gjort.
Nu är min bloggpaus över och jag känner mig redo för ett nytt bloggår :-)
Kram Stina
Tack för hälsningen och lycka till med bloggande framöver.
RaderaKram
Vilken trevlig nyårsafton! Och god mat och dryck förhöjer det hela liksom den vackra dukningen. Önskar dig ett riktigt gott 2020.
SvaraRaderaSkönt bli av med julpyntet.
RaderaBlått med lite rosa känns trevligt om än våren är en bra bit bort.